Gott nytt år!

2019 var ett hejdundrande år för Högsta Växeln. När jag blickar tillbaka på året som gått kan jag inte annat än att häpna över den bredd på saker vi hittade på. Vi testade en Volvo XC90  Excellence i Indien, körde ner en Ford Ranger Raptor i havet på Nya Zeeland, testade en Rolls-Royce Cullinan i världens största sandöknen, körde en Bugatti Chiron tillsammans med självaste Andy Wallace, och körde varv efter varv på Tierp Arena med en Ford GT. Vi testade även en Scania-brandbil, körde genom Rumänien med BMW, blev förälskade i Suzuki Jimny, blev kära i BMW M2 Competition, och körde tvärs över halva amerikanska mellanvästern i en Volvo S60. Vi tog oss an Dubai med en Aston Martin DBS Superleggera, flög helikopter i Östergötland, körde till Andorra i en BMW M5 och tog oss an Australien i en Toyota Land Cruiser 70.

Listan kan göras bra mycket längre men jag hoppas att ni, våra läsare, har njutit lika mycket som vi på vägen. 2010-talet har även inneburit att alternativa drivmedel har slagit igenom på många håll. Huruvida du är en sann elfantast eller istället hissar vätgasflaggan är upp till var och en men det går inte att förneka att bilens framtid radikalt kommer att förändras det kommande decenniet.

Vi går in i 2020 med målsättningen att göra ännu bättre ifrån oss, att erbjuda ännu häftigare reportage, och att följa bilindustrins utveckling med ett mikroskop. Det kommer att  bli en hel del förändringar i bilvärlden framöver men det kommer kommer finnas utrymme för bilfantaster. Varje år tänker vi att det kommer att vara omöjligt att toppa året före men än så länge har vi alltid lyckats och hoppas att 2020 blir ännu bättre än 2019; året då vi firade fem år, testade över 150 bilar, var i över 20 länder på fem kontinenter och körde bilar som kostade från under 100 000 till över 35 miljoner.

2020 ska bli Högsta Växelns bästa år någonsin och vi uppskattar verkligen alla er som är med på vår resa. Vi vill även passa på att tacka Gran Turismo Magazine för ett lyckat år tillsammans.

Från hela redaktionen vill vi önska er alla ett riktigt gott nytt år!