Overfinch förädlade Range Rovers kommer till Sverige

Brittiska Overfinch har förfinat Land Rover-modeller sedan 1975, och nu introduceras det anrika varumärket till Nordeuropa av Motikon.

Overfinch har sedan starten fokuserat på att uppgradera och förädla Land Rovers bilar, och idag erbjuder man uppgraderingar av både märkets klassiska och moderna modeller.

Nu expanderar företaget internationellt för att göra det enklare för kunder utanför Storbritannien att lägga vantarna på deras produkter.

Man erbjuder bland annat exteriörpaket till Land Rover Defender – Foto: Motikon

Av den anledningen har man nu bildat ett Skandinaviskt partnerskap, och Motikon har utnämnts till den officiella representanten för företaget i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Test: Jaguar F-Pace SVR – helt sjukt underskattad

Både nytt och klassiskt från Overfinch

Overfinch erbjuder bland annat kompletta förädlingspaket för Land Rovers moderna modeller, exempelvis kompletta stylingpaket för både exteriören och interiören av de senaste generationerna av Defender och Range Rover.

Kunderna erbjuds även att skräddarsy sina bilars färgteman både ut- och invändigt. 

Samarbetet med Motikon lanserades med pompa och ståt – Foto: Motikon

Man erbjuder även modifiering, renovering och förfining av klassiska Range Rover och Land Rover Defender under varumärket Overfinch Heritage.

Kunderna erbjuds minutiöst renoverade bilar med skräddarsydda detaljer och ökad prestanda.

Är man ute efter en klassisk Land Rover i originalutförande erbjuds även Overfinch Works, där bilarna renoveras från grunden för att återfå sin forna glans.

Test: Mini JCW Countryman provkörd: Marknadens roligaste suv?

Hela utbudet hos Motikon

I egenskap av att vara företagets skandinaviska partnern kommer Motikon att erbjuda det fulla utbudet, inklusive förfiningspaketen för moderna Land Rover-modeller, Overfinch Heritage och Overfinch Works.

Med Overfinch Heritage erbjuds uppgradering och förfining av klassiska Land Rovers – Foto: Motikon

Man kommer även att tillhandahålla delar, konverteringstjänster och eftermarknadsstöd.

– Vi är stolta över vårt partnerskap med MOTIKON i Skandinavien och är övertygade om att våra kunder kommer att få utmärkt service.

Vårt omfattande sökande efter rätt representant har fokuserat på kundinsikt och förståelse. MOTIKON förstår vårt varumärke och sektorn. Vi är övertygade om att Overfinchs kunder kommer bli väl omhändertagna i hela regionen, säger företagets vd Kevin Soane.