Breitling Boutique öppnar i Stockholm

Av de stora namnen inom den schweiziska klockindustrin utmärker sig Breitling genom sin starka förknippning med flygmaskiner. Både piloter och rymdfarare har burit armbandsur från tillverkaren som låg bakom en av världens första kronografer. Det arvet lirar förstås också väl med bilar, och därför är Breitling en favorit hos oss på redaktionen.

För andra som känner likadant är det dags att svänga förbi Biblioteksgatan 7 i Stockholm. På den adressen hittar man från och med i dag nämligen Breitling Boutique. Högsta Växeln var givetvis på plats vid öppningen – bildbevis följer:

Det här är den första varumärkesexklusiva butiken för schweiziska klockor i Skandinavien, men fler är på gång. Breitling satsar hårt på expansion i Norden och på Irland, och fler butiker kommer att öppna mot slutet av året.

Butiken i Stockholm är nästan 200 kvadratmeter stor och inredningen är modern med industriella inslag. Den kommer att drivas av Watches of Switzerland Group.

Det senaste tillskottet i Top Time-kollektionen är den första hyllningen till ett icke-amerikanskt fordon. Tryck här om du vill dregla över Top Time Triumph!