Årets Högsta Växeln-bil 2020 – rösta här!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL OMRÖSTNINGEN

2020 har varit ett ovanligt år på många sätt – men precis som vanligt går Årets Högsta Växeln-bil av stapeln den 1 december! För femte året i rad kommer Högsta Växeln att kora det gångna årets bästa bilar, och precis som vanligt kommer ni läsare att få göra er röst hörd. Det är vi på redaktionen som har tagit fram finalisterna, men det är läsarnas röster som avgör vilken bil som vinner. Fram till den 1 januari kommer ni att kunna rösta.

Förra året hade vi svårt att över huvud taget komma fram till värdiga finalister. Det problemet hade vi inte i år. Trots det kaos som just nu finns i världen har biltillverkarna i år fullständigt sprutat ut kompetenta modeller. Flera av dem föll på målsnöret, men åtta klarade sig hela vägen fram till final. Vilka dessa är framgår av listan nedan.

Precis som tidigare år vill vi påminna alla er läsare om att rösta både med hjärta och hjärna. Må bästa bil vinna!

Årets finalister är:
Audi RS6
Bentley Flying Spur
Ferrari Roma
Honda E
Polestar 2
Porsche Boxster GTS 4.0
Volkswagen California

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL OMRÖSTNINGEN