Årets Högsta Växeln-bil 2021 – rösta här!

Rösta på din kandidat för Årets Högsta Växeln-bil 2021 här!

2021 har varit ett ovanligt år på många sätt – i år går Årets Högsta Växeln-bil av stapeln den 10 december! För sjätte året i rad kommer Högsta Växeln att kora det gångna årets bästa bilar, och precis som vanligt kommer ni läsare att få göra er röst hörd. Det är vi på redaktionen som har tagit fram finalisterna, men ni får möjligheten att säga till om vilken bil ni tycker ska vinna! Resultatet delas upp i form av läsarnas val och redaktionens val.

Bilåret 2021 har varit annorlunda på många sätt och vis. Vi verkar åka gasen i botten mot en elektrifierad framtid men samtidigt finns det kvar modeller som tillhör det forna om man frågar de mest inbitna miljöfantasterna. Det reflekteras i årets nomineringar.

Precis som tidigare år vill vi påminna alla er läsare om att rösta både med hjärta och hjärna. Må bästa bil vinna!

Rösta på din kandidat för Årets Högsta Växeln-bil 2021 här!

Årets finalister är:
Porche Taycan
Alpina B5
Hyundai IONIQ 5
Toyota GR Yaris
Audi A8 L 60 TFSI e
Fiat 500e
Porsche 911 Carrera S (manuell)