Årets Högsta Växeln-bil 2018 – rösta här!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL OMRÖSTNINGEN

För tredje året i rad kommer vi på Högsta Växeln att kora våra favoritbilar från det gånga året, och precis som vanligt kommer ni läsare att få göra er röst hörd. Från och med den 1 december fram till den 1 januari kommer ni att kunna rösta. Däremellan publicerar vi en text som förklarar varför varje finalist förtjänar att vinna.

På tal om finalbilarna – i år var det svårare än någonsin tidigare att ta fram dem. I årets
upplaga finns endast sex finalister, vilket kan jämföras med föregående år då det fanns åtta
olika modeller att välja mellan. Personligen upplever jag inte att det beror på att årets bilar var sämre än vanligt. Tvärt om. Det finns helt enkelt så pass många bilar som håller en hög nivå, utan att nödvändigtvis sticka ut mer än någon annan, att det var svårt att välja de absolut bästa. Efter flera veckors bråk, svett och tårar är finalisterna lyckligtvis nu utvalda och kommer att presenteras i samband med att röstningen öppnar.

Glöm inte bort att rösta både med hjärta och hjärna. Må bästa bil vinna!

Årets finalister är:
Volvo V60
Kia Stinger
Porsche 911 Carrera T
Rolls-Royce Phantom
BMW M5
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL OMRÖSTNINGEN