God jul önskar Högsta Växeln

Termometern står på tre grader plus, marken är lika bar som riksbankschefens hjässa och på gatan utanför passerar trikåklädda sportfånar på sina rullskidor. Nej, julvädret har inte lyckats infinna sig i Stockholm det här året heller, och hur kompenserar man för detta – är enda utvägen att fly till Norrland?

På redaktionen valde vi att istället pigga upp julledigheten med en hel drös härligt varierade pressbilar. Karl ville åka sportigt med Mazda MX-5, och det ville även Marcus som valde en BMW X4M Competition. Jag själv, Joel och Linus tog istället det praktiska spåret och valde Volkswagen Passat Alltrack, Seat Tarraco och Mazda CX-30 respektive, medan Tobias och Andreas valde att ringa in det nya decenniet i framtidens tecken med två elbilar; Jaguar I-Pace och Hyundai Ioniq Electric.

Oavsett vilket fortskaffningsmedel man använder för att ta sig till julfirandet är det ju emellertid sällskapet som är viktigast i dessa tider. Vi på Högsta Växeln vill därför önska er och era familjer en riktigt god jul!