fbpx

Är du Sveriges nästa motorjournalist?

Vad sysslar vi med?

Högsta Växelns hjärta och själ är recensioner. Till skillnad från den allmänna uppfattningen innebär det inte att vi bränner bakdäck på Mantorp Park varje dag – logistik, planering, flygresor, administration, fotografering, redigering, research och koffein-stinna skrivsessioner tar upp minst lika mycket tid. Förutom recensioner sysslar vi även med nyheter, provkörningar, krönikor, artiklar och reportage.

Du kan läsa mer om oss här.

Vem letar vi efter?

I nuläget söker vi skribenter som, till en början med, kommer att skriva nyheter, krönikor och artiklar. Dessa bör ha körkort och befinna sig i Stockholm för att kunna bistå med att flytta bilar inför tester och liknande.

Självklart bör Du vara otroligt bilintresserad, kunnig och driven. Du bör vara lokaliserad i Stockholm eller närliggande område, alternativt villig att ta dig till Stockholm på regelbunden basis. Meriterade egenskaper omfattar även erfarenhet inom fotografering, redigering och/eller WordPress.

Högsta Växeln drivs idag av unga, ambitiösa människor – ingen på redaktionen är född tidigare än 1996. Unga människor är även en stor del av vår målgrupp. Det är det lämpligt att även Du bör vara ung och ambitiös.

Krav:

– God förmåga att uttrycka sig i skrift
– Körkort, behörighet B
– God förmåga att samarbeta i grupp

Såhär ansöker du:

Skicka ett mail till kontakt@hogstavaxeln.com. Bifoga CV, en kort text om dig själv samt ett eller flera skriftliga arbetsprover (kreativitet premieras!).

Lycka till!

/ Högsta Växeln

[/vc_column][/vc_row]