I slutet av juni växlade Högsta Växeln upp och tog över rodret för Dagens PS motorsida – PS Motor – som numera går under namnet Högsta Växeln. Det har lett till att vi har slutat publicera material här på Högsta Växelns hemsidan.

I stället publicerar vi material löpande på vår nya site – www.dagensps/motor. Med det sagt finns alla våra recensioner och texter fortfarande tillgängliga här och kommer att leva kvar, självklart helt gratis som det alltid har varit.

Det innebär heller inte några stilistiska förändringar och Högsta Växeln-andan kommer att leva kvar. Rent konkret innebär det helt enkelt en högre produktionstakt, en större möjlighet till att leverera riktigt pangmaterial samt en mycket bredare målgrupp.

Ni kan fortsätta läsa det senaste om bilvärlden från vårt uppfriskande och passionerade perspektiv men i vårt nya ekosystem hos Dagens PS.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera som vi alltid gjort och hoppas att du vill ta del av den resan! 

Chefredaktör och medgrundare. Har kört snabbast av alla på redaktionen (344 km/h). Föredrar tygsäten framför läder. Kör en första generationens Fiat Panda köpt i Rom.