Nedan följer ett axplock av de mest framträdande bilnyheterna från den gångna veckan. Klicka dig vidare genom länkarna för ytterligare information

BMW iX Flow visar upp sina nya kläder

BMW visade i dagarna upp en ny variant av märkets el-SUV iX Flow under elektronikmässan i Las Vegas. Bilen ifråga skiljer sig från mängden genom att den är täckt i BMW:s nya e-bläck vilket innebär att exteriören via ett knapptryck kan skifta färg mellan svart och vit. Läs mer om det här.

omslagsbild bmw ix flow

Vision EQXX är framtidens Merca

Mercedes har avtäckt en ny konceptbil, Vision EQXX, som ger oss en inblick i tillverkarens framtid. Målet med modellen är att skapa en elbil som kommer hela 100 mil på en laddning, något som Mercedes vill uppnå genom bland annat aerodynamisk effektivitet och viktbesparingar. Läs mer om det här

Test: Mercedes-Benz EQA 250

Mercedes påbörjade sin stora satsning på elbilar 2016 och har sedan dess lanserat en rad olika elektrifierade modeller såsom EQE och EQS. Även bilar som ursprungligen varit fossildrivna har i efterhand konstruerats som eldrivna – en av de modellerna är EQA vilket i grunden är en GLA. Vi lägger i Högsta Växeln för att se vad bilen har att erbjuda. Läs recensionen i sin helhet här.

Toyota visar upp nya Hilux GR Sport

Modellen Hilux är Toyotas omåttligt populära pickup som ofta benämns som “världens mest robusta bil”. Nu har märkets Gazoo Racing-division tagit fram en ny variant av bilen med inspiration från Paris-Dakar-rallyt. Läs mer om det här.

Volkswagen ID. Buzz anländer 9 mars 

Volkswagen visade för första gången upp konceptbilen ID. Buzz under motormässan i Detroit 2017. Nu står det klart att produktionsversionen av tyskarnas eldrivna folkabuss äntligen avtäcks den 9 mars. Läs mer om det här.

Italien-fantast som väljer stil och profil framför praktikalitet. Alfa Romeo är inte helt oväntat ett personligt favoritmärke.