Vi spinner vidare på Formel 1-temat. Så sent som igår offentliggjorde F1 och FIA några av de största regeländringarna som sporten någonsin skådat; regleringarna kommer att träda i kraft från och med 2021.

Det är tydligt att man försöker främja starkare konkurrens tillverkarna emellan, vilket tros leda till ytterligare spänning kring tävlingarna. Detta skall uppnås genom bland annat kostnadsgränser avseende investeringar och bilutveckling. Därtill kommer bilarnas design förändras för att främja dess aerodynamiska egenskaper och omkörningsförmåga.

För en betydligt mer fängslande genomgång av framtidens regelverk rekommenderar jag nedan video. Klart är i vart fall att världens främsta motorsport kommer att te sig annorlunda framöver – förhoppningsvis i en positiv bemärkelse.

Italien-fantast som väljer stil och profil framför praktikalitet. Alfa Romeo är inte helt oväntat ett personligt favoritmärke.