Vill du komma så nära naturens alla element som möjligt när du kör off-road? Då kanske Jon Olssons modifierade Mercedes-Benz G500 4×4 är något för dig. Bilen, som ägts av den svenska skidåkaren sedan 2017, är nämligen till salu. Vem som än nu blir den nya ägaren kommer att kunna njuta av både en stark V8-motor, lera och sol. Bilen är nämligen specialmodifierad – till en cabriolet.

Anledningen till försäljningen är inte att Olsson tröttnat på ekipaget. Det handlar snarare, förvånansvärt nog, om praktiska spörsmål. Olsson ska nämligen bli pappa om några månader, och hur stor bilen än är passar det sig knappast att köra runt med barnvagnar och nappflaskor i ett monster som detta.

Vad är då priset för en maskin som denna? Ja, det är en bra fråga. Faktum är att Olsson själv inte verkar veta det. Spekulanter ombeds att lämna bud via e-post. Vem som än köper bilen, och hur mycket pengar den än kostar i slutändan, får vi hoppas att denna skapelse inte möter samma öde som Olssons tidigare Audi RS6, som stals och brann upp under spektakulära omständigheter en tid efter försäljningen.