Den 13:e juni kommer du som har spelet Forza Horizon 4 till Xbox One att kunna köpa tillägget Lego Speed Champions. Forza Horizon är en spelserie som hittills handlat om att köra verklighetstrogna bilar i en tillika verklighetstrogen öppen värld, men nu kommer den som vill alltså att kunna återvända till sin barndom genom att färdas fram i bilar gjorda av danska platsbyggstenar genom, av trailern (längst ned) att döma, en miljö som till stor del också består av Lego.

Som det ser ut kommer Lego-bilarna att kunna köras i tävlingar mot ”riktiga” bilar, på banor av både verklighetstroget och mer Lego-betonat snitt. Förhoppningsvis kommer man att kunna bygga om sina skapelser lite som man vill, precis som i verkligheten – innan man dundrar in i en vägg och får allt att falla isär det vill säga.

Troligtvis kommer tilläggspaketet också att innebära speciella lägen med möjlighet för flera spelare att utmana varandra med sina respektive klossvagnar. Tyvärr finns sedan tidigare ingen möjlighet att spela på delad skärm i Forza Horizon 4, så Lego-bilarna till trots lär det inte komma att bli någon aktivitet lämpad för partyn i goda vänners lag. Se trailern nedan.

En av redaktionens fashionistas, som på sistone fattat tycke för V6-motorer. Den allra bästa designades av Giuseppe Busso, för oss som inte behöver en bil som startar varje dag.