Att nästa Corvette skulle få mittmotor visste vi redan, men nu har Chevrolet visat upp bilen (förvisso i kamouflage) för första gången. Under några timmar rullade ett livs levande exemplar runt på gatorna i New York i samband med välgörenhetsevent. Vad lärde vi oss om bilen från detta? Inte mycket som vi inte redan visste.

Vad som däremot är intressant är vad som stod på dörrarna. Förutom det sedvanliga, svartvita zebra-mönstret pryddes nämligen modellen av ett antal siffror under förarplatsens fönsterruta. Vad kan 07.18.19 syfta på? Ett datum, såklart! Vad som sker detta datum vet vi dock inte – men det ligger nära till hands att anta att bilen kommer att avslöjas till fullo, utan maskering och med riktiga siffror.

Gällande motor, hästkrafter och växellåda vet vi redan ganska mycket. Frågan är bara hur det blir med priset. Corvette har alltid varit ett högst prisvänligt alternativ för den som söker en riktig sportbil, men hur mycket kommer den nya motorplaceringen att påverka priset? Kommer Corvette fortfarande att vara en sportbil för folket?