Den fjärde augusti går Gumball 3000, ett av världens mest populära nöjesrace, av stapeln. Rutten startar i London och fortsätter sedan vidare till Chantilly, Milano, Bologna och därefter tar de tävlande flyg för att avsluta i Japan med landning i Osaka och vidare mot Kyoto, Nanao, Mt. Fuji och självklart med avslut i Tokyo. En väg som definitivt bjuder på en stor variation av miljö alltså.  Detta år kommer heller inte att vara som tidigare år eftersom det markerar tävlingens 20-årsdag, vilket innebär att de vanliga galenskaperna som äger rum under racet förmodligen kommer att vara extra sjuka i år.

För att göra Gumball 3000 extra speciellt i år har de dessutom valt att samarbeta med ett av världens mest aktuella och uppmärksammade streetwear-märken, Undefeated. För den som inte känner till det så grundades det i början av 2000-talet i Los Angeles och har sedan dess blivit otroligt stort – särskilt under de senaste åren. Samtliga deltagare kommer alltså att få en kollektion bestående av t-shirtar och kepsar, naturligtvis täckta med tryck och loggor. Företaget kommer dessutom själva att delta i tävlingen med sin egna bil. Valet blev en Ford F-150 Raptor, vilket säkert är en rolig bil att köra men med allra största sannolikhet inte kommer att sticka ut överhuvudtaget bland de andra deltagarnas.

För den som inte deltar i årets Gumball 3000 men ändå är intresserad av att köpa kläderna är det möjligt via företagets hemsida, men i så fall gäller det att vara snabbt då Undefeated har en tendens att sälja slut på sina varor väldigt snabbt.

Kan lika mycket om bilar som en treåring, men kan åtminstone skriva.