Är du ute efter ett renoveringsobjekt med mycket hästkrafter och spännande teknik? Då kan du skatta dig lycklig, för den amerikanska polisen har hittat en McLaren 720S i Nevada-öknen som skulle behöva lite kärlek.

Det som tidigare har varit en McLaren ser nu ut som en Coca-Cola-burk efter en omgång i pantmaskinen, och det enda som avslöjar att det varit en före detta superbil från England är fälgarna och ratten.

Olyckan skedde under rikemansracet Corsa American Rally som går ut på att köra snabba bilar och korka upp skumpa på exklusiva hotell och nattklubbar i USA. Möjligtvis var det den kombinationen som har varit orsaken till olyckan eftersom det har gått ruskigt snabbt när däcken lämnade asfalten. Titta bara på passagerarsidan där hela A-stolpen är tillknycklad vilket tyder på att bilen förmodligen har slagit runt.

Som tur var omkom ingen i olyckan och det var med största sannolikhet tack vare den robusta kolfibermonocoquen. Passagerarna lämnade platsen direkt efter den massiva kraschen och superbilen hittades senare övergiven av polisen. Ägaren kan med andra ord få det svårt att kräva försäkringspengar efter olyckan, men pengar kanske inte är ett bekymmer om man kan lämna sin totalkvaddade McLaren värd över tre miljoner kronor mitt ute i Nevada-öknen.

Redaktionens Porsche-entusiast och Blocketnörd som älskar ingenjörskonst.